Lurer du på noe?
Om oss

Om oss

Stein&tøy fokuserer på å kunne tilby hjemmetekstiler, som sengetøy, håndklær og andre tekstilprodukter, pynteartikler og porselenserviser med unikt design og høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vårt navn er satt sammen av våre to fokusområder steintøy & sengetøy, altså vårt Stein&tøy.

Vårt mål er å gi kunden et stort utvalg av større sett, som sengesett inkludert både laken, sengetepper og pledd, familiesett til badet, barneromsett og komplette pakker med porselen- og benporselenserviser, som vi finner mindre tilgjengelige på markedet her til lands. Utover dette har vi også andre supplerende produkter, som eksempelvis lamper.

Utvalget skal ha et friskt design, tilpasset den skandinaviske stilen, som skiller seg fra standardutvalget til våre norske konkurrenter. De fleste sett kommer også i en flott innpakning og egner seg derfor godt som en gave både til deg selv eller andre.

Alle våre leverandører er nøye utvalgte for å kunne oppnå dette. Vi bruker mye tid på å finne frem til de rette produktene, som vi er stolte av å kunne presentere, kvalitetssikre disse og sørge for at de kommer vel frem til kunden. Alle våre tekstilprodukter og de fleste porselenartikler er produsert i Europa til høye kvalitetsstandarder samt helse- og miljøkrav.

Blant våre hovedleverandører for sengetøy finner man KARACA HOME, et kjent merkenavn innen hjemmetekstiler. KARACA HOME er anerkjent både for høy kvalitet og godt design, og selskapet har mottatt flere utmerkelser globalt inkludert Red Dot Design Award i 2016. Gjennom over 1200 salgspunkt, mer enn 160 egne butikker og eksport til over 20 land har merket mer enn 35 millioner besøkende kunder per år og leverer kontinuerlig produkter av utmerket kvalitet. Alle deres tekstiler bærer i tillegg Oeko-tex standard 100 klasse 1 sertifikat.

Vi er også stolte av å kunne tilby komplette pakker med serviser i både porselen og benporselen som gjør inngangsterskelen til å dekke et flott bord til mange mennekser mer overkommelig. Vi har både middagsserviser, frokostserviser, kaffe- og dessertserviser til hverdag og fest. Vår hovedleverandør for serviser er Schafer, grunnlagt for over 36 år siden under merket Aslan Ticaret, og samlet under merkenavnet Schafer etter oppkjøpet av tyske Schafer i 2004. Schafer leverer kvalitetsporselen og benporselen hvorav sistnevnte er fremstilt av over 45% rent kalsiumfosfat fra forbrent beinaske.

Vi samarbeider med greske SKITSO for å kunne tilby unike lamper. SKITSO har produsert håndlagde produkter i over 30 år i miljøvennlige materialer, som tre, keramikk, tekstil og metall. Deres design er både originalt og registrert. Deres lamper er selvfølgelig også CE sertifiserte.

Vi vil fortsette å kontinuerlig utvide og fornye vårt varesortiment med nye nøye utvalgte produkter også i tiden som kommer.

Stein&tøy ble grunnlagt i september 2016, men av personell med flere tiårs erfaring og arbeid innen kvalitetssikring, materialer og produksjon innen multinasjonal virksomhet. Vi er en liten aktør i et tøft marked som ved å være små kan tilby personlig oppfølgning og -preg på din kjøpsopplevelse. Mellom 07.10.2017 og 31.08.2018 hadde vi også eget utsalg i Sandnes i Rogaland.

Vi jobber direkte med våre leverandører og fjerner alle fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby både unikt design og topp kvalitet til gode priser.

Utover våre produkter på nett kan vi også tilby bedriftsløsninger med profileringsartikler, f.eks. din egen logo på visse produkt, eller sourcing tjenester for produktutviklere. Ta kontakt dersom du trenger hjelp til å finne frem til den rette produsenten for et tekstilprodukt du utvikler.

Vi leverer til hele Norge.

Virksomheten Stein&tøy drives av foretaket JENSEN IMPORT AND SALES som er registrert i Brønnøysundregistrene med organisasjonsnummer 817 707 262MVA. Dette foretaket drives i sin helhet fra Norge og vi benytter oss av norske samarbeidspartnere og avdelinger for drift av vår nettbutikk, betalingsløsninger og distribusjon for et trygt kjøp.

Vi håper du vil kose deg med et utvalg fra vårt sortiment i ditt eget hjem innen kort tid.

Stein&tøy

* Unike sengesett og komplette porslenserviser *